REISERVARINGEN

NSG ZEILWEDSTRIJD

Periode : Pinksteren 2018
Camper: B04 - Glücksmobil T6611
Naam: Ulco Smits / Zuidhorn
Personen: 4

Hoe heeft u het reizen in een camper ervaren?
We hadden de camper gehuurd als logies tijdens een wedstrijd zeilen. De verhuur ging makkelijk en in goed overleg. Uitgifte en retour was plezierig en verliep probleemloos. Ik zou hier zonder aarzelen weer een camper huren




W1
Waar bent u geweest?
Scheveningen

Wat vond u van de camper die u gehuurd hebt?
Ruim genoeg. Enige wat niet handig was is als het hefbrd naar beneden is dat je dan moeilijk naar buiten kan.

Wat is de reden dat u een camper bij Camperverhuur Nederland gehuurd heeft?
In de buurt en goede prijs kwaliteit.

Wat vond u van de service en/of uitleg van Camperverhuur Nederland of de campereigenaar?
Prima

Zou u opnieuw een camper huren bij Camperverhuur Nederland?
Jazeker.

Beoordeling: 8,0

NOORWEGEN

Periode : mei/juni 2018
Camper: A02 - Sunlight T68
Naam: Jurry Visscher / ZoutKamp
Personen: 2

Hoe heeft u het reizen in een camper ervaren?
Prima. Zeer schappelijk behandeld met ophalen, zelfs 1 dag eerder dan gepland zonder extra kosten. Relaxte uitleg. Pluspunt was de semi automatische versnelling werkt prima vooral in bergachtig landschap. Verbruik viel reuze mee ongeveer 1 op 10 gedurende de hele periode




A02.2

Waar bent u geweest?
Vertrek Zoutkamp via Duitsland naar de kop van Denemarken en dan met de Fjordcat (70 km p/u) naar Christiansand Noorwegen. We zijn tot aan de Sognefjord gereden waar we op sommige plekken met 12% omhoog moesten.

Wat vond u van de camper die u gehuurd hebt?
Zie het eerst item.

Wat is de reden dat u een camper bij Camperverhuur Nederland gehuurd heeft?
De Prijs, in de buurt, en verhuurder gemakkelijk in omgang.

Wat vond u van de service en/of uitleg van Camperverhuur Nederland of de campereigenaar?
Prima, de verhuurder was geinteresseerd waar we geweest waren het leek hem zelf ook nog wel wat om naar Noorwegen te reizen. Koffie en gebak bij afscheid, waar maak je dat mee!!

Zou u opnieuw een camper huren bij Camperverhuur Nederland?
Huren zeer zeker en aanraden ook

Beoordeling: 9,0

EROP UIT!

Periode : augustus 2017
Camper: A01 - Chausson 610
Naam: Freddie Buring / Roderwolde
Personen: 2

Het reizen in een camper is zeer aangenaam, vooral deze camper is zeer compact en van alle luxe voorzien. Wij zijn door Nederland, Belgie naar Luxemburg gereisd. Wij hebben al eerder een camper gehuurt bij Camperverhuur Nederland in 2015 en ook nu weer alles goed en duidelijk uitgelegd. Wij hebben dan ook nu weer onze camper reis als goed ervaren.


W2
Wij huren bij Camperverhuur Nederland omdat de prijs kwaliteit verhouding zeer goed is, en als bijkomend voordeel het is bij ons in de buurt. Als wij weer een camper willen huren zullen wij zeker weer één huren bij Camperverhuur Nederland
Beoordeling: 9,0

HELE NIEUWE ERVARING

Periode : augustus 2017
Camper: B04 - Sunlicht T67 (automaat)
Naam: Arjan v/d Hammen / Dordrecht
Personen: 4

Een compleet nieuwe ervaring voor ons als gezin, bestaande uit 2 volwassenen en 2 tiener zonen, om te gaan reizen met een camper. Het was even wennen maar na alles een plaats te hebben gegeven ging het bijna vanzelf. Relaxte stoelen, automaat. Een zeer prettige ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.

foto hammen

Wij zijn naar Frankrijk gereden en de kust van Normandie aan gedaan en in Bretange geweest. De camper was luxe en zeer vriendelijk in gebruik en heeft goede rij eigenscahppen. De camper was Schoon en compleet en van alle gemakken voorzien. Soms voor ons net te klein, maar verder prima te doen. Voor ons, als we een volgende camper huren, word het er wel 1 met tv. En zeker met 2 tieners onboard is dit wel een (kleine) must.

De prijs was, zoals bij velen, voor ons doorslaggevend. Ook het ophalen was bij ons lekker dicht bij. Camperverhuur nederland heeft namelijk een afhaal- en uitgiftepunt in Dordrecht.

Wij zijn al eerder wezen kijken bij (onze) camper in Dordrecht.
Voor vertrek een duidelijke uitleg gekregen, alles zeer ongedwongen, relaxt.
Een volle schoonwatertank, volle dieseltank, leeg toilet met voldoende septic vloeistof, 2 gasflessen, 1 volle en 1 aangebroken en met uitleg hoe deze om te wisselen als er 1 leeg zou raken, potten/pannen, bestek, bekers/glazen. Buiten tafels en stoelen meekrijgen behoort ook tot de mogelijkheden.
Niets is te veel.

Ik zou Camperverhuur Nederland zeker aanraden bij familie, vrienden en bekenden. (inmiddels ook al gedaan. :-) ) Gewoon omdat het contact prettig is, ze meedenken in mogelijkheden, goede service.

Beoordeling: 10,0

VOOR HET EERST MET DE CAMPER NAAR ZWEDEN

Periode : juli / augustus 2017
Camper: B01 - Roller team
Naam: Ed van Weel / Ridderkerk
Personen: 2

Met een camper reizen is super leuk je hebt je eigen bed dus je hoeft niet op een plaats te blijven .Het is net of je gewoon een grote auto rijdt, maar dan van alle gemakken voorzien zoals o.a. wc douche koelkast ect. Je hoeft niet elke keer terug te reizen naar je hotel je hebt je bed bij je , en gaat gewoon de volgende dag weer lekker op pad naar het volgende avontuur ,want dat is het met een camper reizen je weet nooit wat weer onderweg voor leuks tegen komt.

Roller Team Granduca

Wij zijn door zuid-zweden gereist tot aan Stockholm .Eerst door duitsland via de bruggen door denemarken naar malmo langs de kust naar ystad een hele mooie oude stadskern toen naar kalmar heeft een heel mooi slot. Hebben met een kano gevaren dat kan bijna bij ieder meer met een camping. Toen door naar de dierentuin Kolmarden NORKOPPING .Verder naar boven Stockholm wisseling van de wacht vasa museum spritsmuseum boottocht en in de hop-on-hop-hof geweest met de stckholmpass gehaald bij de vvv daar.
Weer verder maar dan naar beneden door het binnenland hele mooie natuur met herten kraanvogels elanden gezien. Heel veel mooie slotten soderkoping kapel op een grote berg met een groot natuurgebied erom heen. KULLABERG dat moet je gezien hebben net onder goteborg met zijn grotten en vuurtoren. En dan helaas weer richting duitsland naar huis het was veel te kort, we hadden met de camper nog wel een paar weken willen blijven maar helaas het werk roept weer. Het was geweldig om te doen.

De camper was van alle gemakken voorzien, inventaris een luifel bij een beetje regen grote garage lagen tafel stoelen ,de camper reed goed lag goed op de weg ook bij wind reed best well zuinig voor een camper gemiddeld 1.11 bij 100 km.

De prijs is gunstig het was dicht bij ons in de buurt nog geen 15km van ons vandaan. De service was prima er werd goed uitgelegen bijna een uur hoe de camper werk en in elkaar steekt hoe je de vuilwater tank de wc leegt water vult de accu of netstroom werkt met de kabels verzekering of bij schade wat je moest doen.

Wij raden zeker anderen aan om bij Camperverhuur Nederland een camper te huren ze zijn heel vriendelijk en je wordt goed ingelicht over alles.

 Beoordeling: 8,0

MIDDEN EN ZUID EUROPA

Periode : juni / juli 2017
Camper: A03 - Sunlight T67
Naam: Jannes Kootstra / Bakkeveen
Personen: 2

Onze 4e camper vakantie ervaring Dit was een vakantie die wederom prima is verlopen. Alles was prima geregeld en de camper stond er als nieuw voor. Het voordeel van een Camper is dat je op elk moment van de dag kunt gaan en staan waar je wilt. Wij doen dit nu voor het vierde jaar en willen niet anders weer. Onze reis ging van Nederland, Beldie, Luxemburg, Frankrijk, Italië, Zwitserland door Duitsland weer naar huis.

Foto jannes

Ook de camper technisch gezien had geen enkel probleem de A03 Sunlight T67 automaat bracht ons zonder probleem op elke bestemming.

Onze reden om bij Camperverhuur Nederland een camper te huren was dat zij in de buurt zitten, ruime keuze campers hebben zeer vriendelijke mensen zijn en uiteraard de prijs voor ons ook gunstig is.

Wij zullen zeker Camperverhuur Nederland aanbevelen bij vrienden en bekenden sterker nog dat hebben we al gedaan.

 
Beoordeling: 8,0

STEDENTRIP BERLIJN

Periode : Eind september 2016
Camper: A03 - Sunlight T67 (automaat)
Naam: Marcel de Vries / Boerakker
Personen: 3
Een weekendje de prachtige veelzijdige stad Berlijn bezocht. Een prettige atmosfeer, lekker eten en drinken, goede prijs kwaliteit verhoudingen, goed openbaar vervoer, prachtige musea en heel veel oudheid afgewisseld met moderne kunst. Er is keus volop en je kunt het net zo duur maken als je zelf wilt. BranderToren
Kanttekeningen; Bedelen om Handtekening/Geld !!!!!! Je wordt te pas en onpas in toeristische gebieden aangesproken door veelal jongeren die een handtekening op een lijst van je willen hebben om geld in te zamelen voor gehandicapten of blinden.

Op de lijst staan grote bedragen van 10 t/m 50 euro! PAS OP; dit zijn allemaal criminelen die het geld wat ze van toeristen ontvangen in eigen zak steken. En wanneer de hoeveelheid geld die je wilt geven niet naar het zin is worden ze nog agressief/brutaal. BALLETJE, BALLETJE SPEL!!! Dit wordt op de meest publieke plekken gespeeld maar wees alert want diegene die het spelen is een grote familie die met elkaar maar op een ding uit zijn en dat is jou geld.

Ze houden zich allemaal op in groepen in de parken en weten precies wat ze doen. En al snel heb jij de jackpot gewonnen en ben jij je geld kwijt. zakkenrollers zijn ook in deze gebieden zeer actief een gewaarschuwd mens telt voor twee. Laat dit je zeker niet weer houden om deze prachtige stad te bezoeken, wij gaan er graag weer naar toe.
Beoordeling: 8,0

OP DE FIETS NAAR ROME

Periode: Juni/Juli 2016
Camper: A03 - Sunlight T67 (automaat)
Naam: Vanja Rutten / Hoofddorp
Personen: 3

Het was voor ons de eerste keer dat we met een camper op vakantie gingen. We zijn met zijn drieën 4 weken weg geweest. De camper was voor ons echt een rusthaven en het beviel zo goed dat we zeker nog een keer van plan zijn hier een camper te huren.

 

Rome

We zijn vanuit Hillegom naar Rome gereisd. Mijn opa reedt de camper terwijl mijn vriend en ik op de fiets elke dag etappes aflegde.

De ruimte in de camper is enorm. In de garage konden met gemak 3 fietsen staan plus tafel, stoelen en kratten met voorraad. In de camper zelf is niet heel veel ruimte om kleding op te bergen. De kastjes boven het vaste bed zijn voldoende voor wat kleding maar de kastruimte voor het hemelbed is beperkt. Gelukkig had opa niet heel veel ruimte nodig dus we kwamen niks te kort. Onder het vaste bed is echt een zee aan ruimte door 2 grote kasten waar we de koffers kwijt konden. De keukenkastjes waren groot genoeg om alles op te kunnen bergen. De bedden waren erg goed en ook van de eethoek hebben we dankbaar gebruik gemaakt.

De campers bij Camperverhuur Nederland waren een stuk voordeliger. Bij ons in de buurt konden we een 5-10 jaar oude camper huren voor dezelfde prijs.

De camper was echt prachtig maar wat we nog beter vonden was de service. Vanaf het begin hadden we snel en persoonlijk contact wat erg fijn was. We konden met al onze vragen terecht, ook 's avonds en in het weekend. De uitleg voor vertrek was erg duidelijk en de flexibiliteit was erg fijn bij het terug brengen (we wilde hem 2 dagen eerder terug brengen).

Beoordeling: 9,0

MET DE CAMPER OP PAD

Periode: mei 2016
Camper: A04 - Sunlight T66
Naam: Jan Adriaanse / Julianadorp
Personen: 2
Net als voorgaande keren was ook deze camper-reis weer lekker ontspannen en relaxt. Aangezien wij van diverse soorten vakantie houden willen we (nu) niet zelf een camper aanschaffen. Het huren bevalt ons prima. Wel de lusten maar niet de lasten zullen we maar zeggen....

Via Frankrijk naar Italie, naar het Gardameer. Vandaar terug via de Dolomieten, Oostenrijk en Duitsland naar Boerakker gereden. Genoten!

Deze camper kwam bij toeval op ons pad vanwege annulering van een eerdere huurder. Prima service, all the way.

A03 Sunlicht T67
 Beoordeling: 9,0

ZWARTE WOUD EN VOGEZEN

Periode: Augustus/September 2016
Camper: P02 - Sunlight T67
Naam: Eugene van Berkel / Noordwijkerhout
Personen: 3

We zijn met de camper van Noord Holland door Zuid Limburg, Eiffel, Zwarte woud, Vogezen. Luxemburg gereisd.

Opnieuw uitstekend bevallen. Om de paar dagen even groot inslaan bij een supermarkt en daarna zo vrij als een vogel. Met de nieuwe en moderne campers is het echt een feest om te reizen, ook met de kleintjes. Die hebben de begrippen "vakantie" en "camper" onlosmakelijk verbonden
Vogezen
De camper was compleet en prima uitgerust. Ik miste alleen een gieter om "even snel" water bij te vullen. De garage was ideaal (3 mountainbikes, een fietskar, tuinstoelen/tafel; alles kon mee. Ook het hefbed was ideaal. Daarmee had de kleine een enorm bed achterin de camper, maar kon wel naar bed als het kinderbedtijd was.

De prijs in combinatie met de last minute beschikbaarheid gaf de doorslag. De haal en breng service maakte het plaatje compleet

Haal en breng service was ideaal. Uitleg was effectief en helder. Alles is vervolgens na te zoeken in het boek dat er bij hoort.

Zonder enige twijfel zouden wij de camper aanraden bij familie en vrienden.
Wij zouden dan ook direct weer een camper huren bij Camperverhuur Nederland als wij weer met een camper op vakantie zouden gaan.

Beoordeling: 8,0

RONDJE NEDERLAND

Periode: Juli 2015
Camper: P02 - Sunlight T67
Naam: Freddie Buring / Roderwolde
Personen: 2
We zijn voor het eerst in 2015 met een camper van Camperverhuur Nederland op vakantie gegaan, jaren hebben we onze vakantie's doorgebracht in een caravan. Onze droom was eens een camper huren iedereen had het erover dat je zoveel vrijheid hebt wanneer je met een camper reisd. Ons vakantie doel was het Zwarte Woud, maar wij hadden maar twee weken. Aangezien het weer goed was hebben we besloten in Nederland te blijven waar we ook nog veel wilden bekijken.

Het is ons enorm bevallen in een camper van Camperverhuur Nederland, alles tip top in orde.
Service uitstekend, we zouden dan ook direct weer een camper willen huren.
Valkenburg
Beoordeling: 8,0

ONZE EERSTE CAMPER REIS

Periode: Mei 2016
Camper: P02 - Sunlight T67
Naam: Lammert Boven / Nieuwolde
Personen: 2
Het reizen met een camper hebben wij heel relaxt, ontspannen en als bijzonder ervaren.
We zijn op het schiereiland Rugen geweest en een reisje vanaf Cuxhaven bij de Elbe langs naar het zuiden, daarna nog even door Sauerland en toen via Valkenburg en Amsterdam weer richting huis rijden.
Rugen

De camper is goed mee te rijden en we vonden het heel geschikt om in te verblijven. voor ons zat alles erop en aan.

Voor ons was de prijs/beschikbaarheid en het is bij ons in de buurt de reden om een camper bij Camperverhuur Nederland te huren.

Het was voor ons de eerste keer dat wij met een camper op reis gingen ,de uitleg was duidelijk en goed, de service en ontvangst bij het ophalen/terugbrengen was goed geregeld.

We hebben inmiddels weer een camper bij jullie gehuurd en hebben het bij vrienden en bekenden aangeraden mochten zij een camper willen huren om contact met jullie op te nemen

Beoordeling: 9,0

BESCHIKBAARHEID

Heeft u geen camper kunnen vinden in uw gewenste periode? Gebruik dan onderstaande formulier, wij nemen dan z.s.m. contact met u op.