OVER ONS

Wij zijn Marcel en Froukje. Samen hebben we Camperverhuur Nederland opgericht.
Wilt u een camper huren? Dan bent u op het juiste adres.

Wij verhuren al 7 jaar campers, het is begonnen met het verhuren van onze eigen privé camper.
Dit bleek een succes en inmiddels mogen wij er 12 verhuren waaronder ook campers welke wij verhuren in bemiddeling van andere particulieren.
Het geeft ons dan ook een goed gevoel dat wij u een onvergetelijke vakantie mogen geven in één van onze campers. Dat wij het toch goed doen blijkt, want wij hebben veel van onze klanten meerdere malen een camper mogen verhuren.

Bij ons staat dan service ook op de eerste plaats, zo staan wij 24/7 voor u klaar bij al uw vragen.
Gelukkig hebben wij zolang wij campers verhuren nog geen echte grote problemen gehad.
Dit zegt denk ik wel iets over het onderhoud die wij doen aan onze campers en over onze huurders, wij vinden het dan ook erg belangrijk dat onze campers in top conditie zijn!

Ook besteden wij erg veel tijd aan de uitgifte van de camper om de werking er van te vertellen zodat u niet direct voor verassingen komt te staan, Maar ook hier wordt veel verteld en wij kunnen ons voorstellen dat u niet direct alles weet. Daarom krijgt u ook nog eens een handleiding mee waarin de werking van de camper per onderdeel nog eens uitgebreid wordt uitgelegd.
Heeft u dan nog vragen dan kunt u altijd ons bellen een Whatsapp sturen en of mailen, wij zullen altijd voor u klaar staan!

Wij hopen u te mogen begroeten om in één van onze campers u een onvergetelijke vakantie te mogen laten beleven.